Ons team is samengesteld uit professionals die altijd paraat staan om op de meest efficiënte wijze patiënten uit Europa te repatriëren over de weg en wereldwijd door de lucht.

Teneinde de juiste zorg te kunnen leveren en de hoogste mate van comfort onderweg te kunnen bieden zijn onze ambulances volledig uitgerust met de nieuwste medische apparatuur. Anderzijds hebben wij een volledige mobiele uitrusting om patiënten via de lucht te repatriëren. In speciale situaties kunnen we ook een airambulance inzetten welke we samen met Zeusch Aviation uitvoeren.

Bij aanvraag wordt direct een zorgdossier samengesteld en met u besproken hoe, en binnen welk tijdsbestek, de opdracht uitgevoerd dient te worden.

AirAmbulance Amsterdam ontzorgt en neemt het gehele traject op de meest professionele wijze uit handen. Via ons berichtensysteem wordt u passend op de hoogte gehouden van de voortgang.

Door het bedrijf efficiënt in te richten en collega’s idem in te plannen staat er ten aller tijde een team klaar om binnen zeer korte tijd te vertrekken over de weg of solistisch via de lucht.

Wij hanteren de meest up to date richtlijnen van de OMAR voor onze repatriëringen.