AirAmbulance Amsterdam is een jong en dynamisch zorgvervoersbedrijf, dat op professionele wijze, maar ook met veel aandacht voor samenwerking en enthousiasme medische repatriëring door de lucht verzorgt.

Onze verpleegkundigen zijn inzetbaar op de ambulance, maar ook in andere takken van de gezondheidszorg waar onze kennis en vaardigheden aansluiten bij de behoefte van de klant.

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste regels en richtlijnen, omgang met de patiënt en (medische) apparatuur.

Wij werken vanuit de richtlijnen van Basic Life Support en beschikken over een zelfstandige ambulancepost gevestigd in Weesp, waar onze ambulances zijn gestationeerd. Deze ambulances zijn volledig ingericht en uitgerust naar de normen van het Landelijk Protocol Ambulancezorg, Advanced Life Support(ALS) en Basic Life Support (BLS).

AirAmbulance Amsterdam is een handelsnaam van Ambulancezorg+ B.V.

Onze plus

Onze plus biedt u meer om zowel de kwaliteit van samenwerking als de kwaliteit van zorg naar volle tevredenheid te laten verlopen:

  • Wij hebben ruime ervaring met B+ vervoer. Onder B+ verstaan wij al het patiëntenvervoer, uitgezonderd OGS ritten;
  • Graag denken wij mee met onze partners m.b.t. de juiste/benodigde inzet;
  • Wij zijn uitermate flexibel en kunnen op korte termijn leveren;
  • Wij kunnen onze diensten tegen zeer concurrerende tarieven aanbieden.